Jos Feron Cup Meijel; de eerste koude

Jos Feron Cup: Meijel

Vandaag mochten we wat dichter bij huis blijven, de reis ging naar Meijel. De afgelopen week maakten de renners zich wat zorgen over het weer en dan met name over hoe het parcours er bij zou liggen. Op zaterdag waren een aantal renners het parcours alvast gaan verkennen. De conclusie was dat het er eigenlijk goed bij lag. Hier en daar wel een beetje modderig, maar dat was maar plaatselijk.

De dag begon een beetje grijs, maar naarmate de dag vorderde kwam de zon met momenten flink door. Het bleef gedurende de gehele dag wel koud, maar gelukkig had de organisatie voor vuurkorven gezorgd, waar we ons bij konden warmen.

Het parcours was deze keer niet heel erg technisch, maar door de plaatselijke modder en het losse zand, was het toch best een zwaar rondje om te rijden. Met ongeveer 3 km was het ook een lang rondje, waardoor er flinke stukken zonder supporters moest worden gereden.

De renners van MTB Baarlo hebben weer mooie resultaten behaald, met 3 podium plaatsen bij de nieuwelingen/junioren. Daar was het podium zelfs weer volledig oranje / zwart gekleurd.

Uitslagen:
Jeugd 1:
Zepp Aelen 15

Jeugd 3:
Tim Janssen 20

Jeugd 2:
Finn Keunen 7
Freek Bouten 10
Jasper Ottenheym 13
Guus Janssen 18

Nieuwelingen:
Noud Peeters 1
Glenn Caumans 2
Wessel Teeuwen 3

Nieuwelingen cc:
Stef Hendriks 6

Dames:
Helma Piels 5
Kirsten Janssen 9

Heren MTB:
Mark Doesburg 13

Masters MTB:
Jack Piels 4
Peter Nielen 5
Rick Huidekoper 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *