Jaarvergadering MTB Baarlo 10-02-’17

Op 10 februari was het weer tijd om de koppen bij elkaar te steken, om het afgelopen jaar te evalueren en een blik vooruit te werpen. De jaarvergadering is. zoals gewoonlijk bij MTB Baarlo, erg druk bezocht. Nagenoeg alle leden zijn aanwezig!

 

De vergadering werd geopend door onze voorzitter Wil Nijssen. Er kwamen een heleboel onderwerpen aan de orde, waarvan enkele hieronder nog zullen worden besproken.

 

Er werd aandacht gevraagd voor het helpen van de vrijwilligers (leden) bij de wedstrijden die MTB Baarlo organiseert. Met name bij de LJC wedstrijd in Beesel is veel hulp noodzakelijk. Er wordt altijd ruim van tevoren gevraagd wie kan helpen, maar daar komen nauwelijks reacties. De organisatie krijgt daar de kriebels van. Het komt altijd goed, maar zou fijner zijn als er tijdig wordt aangegeven dat de leden komen helpen. Dan kan de organisatie ook rustiger slapen!

 

Ook was er ruimte tijdens de vergadering om de clubkampioenen te huldigen en hen de verdiende beker uit te reiken. Hiervan zijn de foto’s terug te vinden onder ‘media’.

 

Door de media-mensen werd nog speciale aandacht gevraagd voor het aanleveren van teksten en foto’s. Er wordt geprobeerd van alle wedstrijden, evenementen en overige zaken waaraan MTB Baarlo deelneemt of een bijdrage aan levert, een artikel te maken en dit ook op de website te plaatsen. Zonder de hulp van de leden is er geen content! Dat is niet alleen jammer voor de bezoekers  of lezers, maar ook voor de sponsoren. Onze sponsoren verdienen het ook om gezien te worden! Daarom werd nogmaals het dringende verzoek gedaan om teksten en foto’s aan te leveren.

 

Speciale aandacht deze avond was er voor het onderwerp ‘veiligheid’. Mark had het afgelopen jaar een zwaar ongeval gehad en deelde zijn ervaringen met de aanwezige leden. Dat zijn woorden indruk maakten bewees de stilte die er was tijdens zijn voordracht en het luide applaus erna. Mark, chappeau! MTB Baarlo staat achter je!

 

De vergadering werd verder in een hoog tempo doorlopen. Hierna was er nog ruim de gelegenheid voor een gezellig samenzijn. Dat het weer gezellig was bleek wel, omdat de laatsten pas rond middernacht huiswaarts keerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *