Jaarvergadering MTB Baarlo

Op 19 februari was het weer tijd voor de jaarvergadering van MTB Baarlo.

Na een welkomstwoord van onze voorzitter Wil Nijssen werd er een terugblik gegeven op het afgelopen jaar. Het jaar kenmerkte zich door de vele activiteiten en wedstrijden waar door de leden van MTB Baarlo is deelgenomen of activiteiten die zijn georganiseerd door onze vereniging. Als voorbeelden werden de wedstrijden in Reuver en Beesel genoemd, maar ook de Run-Bike-Run die in samenwerking met andere clubs is georganiseerd en de 24-uurs race in Zeeland konden als erg succesvol worden genoemd. De vele deelnames aan wedstrijden, de gezellige feestavond, de trainingsweekenden; zomaar een aantal voorbeelden van de veelheid aan activiteiten. Dit laat zien dat de club gezond is (zowel qua leden als financieel) en dat moeten we met z’n allen proberen zo te houden.

Dit jaar worden de leden voorzien van nieuwe kleding. Deze zal op vrijdag 11 maart 2016 worden gepresenteerd. De locatie is Sjiwa aan de Hoogstraat 1a te Baarlo. Iedereen is welkom!!

Verder werd Huub Nijssen als aftredend lid van het bestuur bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en kreeg hij een mooi bloemetje mee naar huis. Inmiddels hebben Kirsten Janssen en Marcel Coenen aangegeven in het bestuur plaats te willen nemen en onder luid applaus werd dat door de overige leden aangenomen. Daarmee bestaat het bestuur weer uit 5 personen (zie hiervoor ook onder het kopje ‘leden’).

Binnen de vereniging zijn diverse commissies actief, waaronder een wedstrijdcommissie, jeugdbegeleiding, seniorenbegeleiding, feestcommissie, sponsorcommissie, etc. Door elke commissie werd een korte toelichting gegeven op de activiteiten van het afgelopen jaar en werd een vooruitblik gegeven op wat komen gaat. Zo is iedereen weer op de hoogte van de laatste stand van zaken en wat de plannen zijn.

Tijdens de vergadering werden ook de clubkampioenen gehuldigd die afgelopen december in Beesel gewonnen hebben. Zij kregen allen de wisseltrofee mee naar huis. Ze mogen hier een jaar lang van genieten alvorens deze weer ingeleverd moet worden.

Na de vergadering was er weer een gezellig samenzijn waarbij mening sterk verhaal de boventoon voerde. Mooi om te zien dat er zoveel leden aanwezig waren en dat er nog zo lang gezellig nagekletst werd. Het bleef lang onrustig rondom de bar…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *