JFC in Meijel onder barre omstandigheden 20-11-’16

MTB Baarlo heeft op zondag 20 november de JFC wedstrijd in Meijel onder stormachtige omstandigheden verreden. Het parcours liep deels over de nieuwe vaste route van Meijel (Simonshoekse bossen). De renners van MTB Baarlo wisten in totaal 3 podiumplaatsen te bemachtigen.

 

Allereerst was het de beurt aan de nieuwelingen / junioren. Na een goede start konden Noud Peeters en Kevin Laning goed mee de voorste groep. Door beide heren werd er lang gestreden om de derde plaats. Een tweede plaats kwam zelfs ook nog even in zicht. Helaas kreeg Noud materiaal pech, waardoor hij niet kon finishen. Kevin Wist uiteindelijk het podium te bereiken met een mooie 3e plaats. Glenn Caumans greep er net naast, hij werd 4e. Jules Ursulman wist 6e te worden.

 

Daarna was het de beurt aan de jeugd van categorie 3. Hier verscheen alleen Tim Janssen aan de start voor de Baarlose vereniging. Na een wat mindere start wist hij zijn wedstrijd goed op te bouwen. Hij eindigde uiteindelijk als 6e.

 

Bij de jeugd categorie 2 verschenen Guus Janssen, Freek Bouten en Finn Keunen aan de start. Na het startschot nam Freek direct de leiding in de wedstrijd. Dit wist hij  een paar ronden vol te houden. Finn lag lang 2e. Uiteindelijk wist Finn deze plak vast te houden, Freek werd 4e en Guus eindigde als 11e. Bij de jeugd van categorie 1 wist Zepp Aelen op dit zware parcours 15e te worden.

 

Aan het einde van de dag waren de heren en masters aan de beurt. Bij de heren was het Jeroen Dekker die streed om de 3e plaats en die uiteindelijk ook wist te pakken. Frank Lamber reed een erg sterke wedstrijd en werd 6e. Bij de masters dit keer helaas geen podiumplaatsen. Harrie Peeters werd 5e, Jack Piels 6e, Peter Nielen 8e en Erik Keunen 12e.

 

We kunnen weer spreken van een succesvolle wedstrijddag met mooie resultaten en persoonlijke successen. Op 11 december organiseert MTB Baarlo wederom een wedstrijd om de Jos Feron Cup, deze zal verreden worden in Beesel op de Walsberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *