Podium voor Roel van der Stegen in Engeland!

Wedstrijdverlag van Roel van der Stegen:

 

Afgelopen weekend reed ik in Gravesend, in Engeland. Samen met mijn ouders ben ik op zaterdagochtend vertrokken en kwamen we in de middag aan. De overtocht maakten we met de trein, de Eurotunnel. Op zondag was de wedstrijd en daarna weer terug naar Sittard, waar we ’s avonds aankwamen.

 

Met de bus van Daniels Traprenovatie konden we al het materiaal meenemen, bedankt Jeroen en Ronald!

 

De wedstrijd ging erg goed. Ik ben op de 5e plek geëindigd met de elite/U23 en daarmee heb ik 10 UCI punten verdiend, waardoor ik een goede startplek heb in de komende internationale wedstrijden. In de U23- categorie eindigde ik als 3e. Het was een leuk, afwisselend rondje waar allerlei technische stukjes in zaten op een ‘cyclopark’. Daarbij is het altijd leuk bij de wedstrijden in Engeland met aardige mensen en enthousiast publiek!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *