Start jeugdseizoen met JMW Oldebroek

Zaterdag 14 maart was het dan zover, de eerste landelijke wedstrijd voor de jeugd werd georganiseerd in Oldebroek. Om 11.30 uur waren Finn Keunen en Guus Janssen in cat. 3 aan de beurt. Ze hadden allebei een erg goede start, Guus kon meteen goed weg komen op een 18de plaats. Ook Finn reed erg goed en naar mate de wedstrijd vorderde kon hij opklimmen naar een 14de plaats. Op de finishstreep klopte hij nog net een renner in de eindsprint en werd zo 13de. Guus reed de wedstrijd constant en eindigde op een keurige 23ste plaats.

Om 13.30 uur was Tim Janssen aan de beurt in Cat. 5. Hij kwam na de start helaas achter een valpartij te zitten en vertrok als laatste in het veld. Hij kon in de wedstrijd nog verschillende concurrenten inhalen en werd uiteindelijk toch nog 48ste.

Stef Hendriks moest om 15.15 uur bij Cat. 7 starten. Hij had een goede start en kwam in de eerste ronde door op een 17de plaats. In deze categorie wordt al op het scherpst van de snede gereden, ook Stef gaf zich helemaal en kon verschillende renners voorbij gaan. Hij werd uiteindelijk 15de.

Het was een erg leuke wedstrijddag van onze jeugdrenners. Volgende week start het hele circus in Berlicum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *