Teampresentatie MTB Baarlo 11 maart 2016

Op 11 maart 2016 was het zover. De presentatie van de nieuwe kleding van MTB Baarlo zou worden gepresenteerd. Om 20 uur liep de zaal bij Sjiwa in Baarlo al lekker vol en mochten de rijders van de club al naar boven om als eersten (buiten een select groepje) kennis te maken met de nieuwe tenues. De spanning was om te snijden natuurlijk. In welk tenue mogen de rijders de komende jaren zich (inter)nationaal laten zien?

Na een korte introductie en van de bekendste wieleromroeper van de omgeving, Ger Hermans, kon de show beginnen! Iedereen mocht achter de gordijnen opstellen…. en daarna mocht het grote publiek genieten van onze nieuwste outfit.

Met diverse kleine optredens werd het een mooie avond. Nog een hoogtepunt was natuurlijk toen de groepen rijders het podium op mochten en er diverse interviews werden afgenomen. Daarna werd nog een groepsfoto gemaakt, want dat de club zo compleet bij elkaar is gebeurt niet zo vaak; daar moet je meteen gebruik van maken!

Hierna vond nog een slotact plaats en kon de avond verder gaan rondom de bar. Daar bleef het nog lang onrustig met vele sterke verhalen die toch meestal over het fietsen gingen.

Foto’s zijn hier te zien.

 

En een film impressie van omroep P&M is hier te zien:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *