Toma Cycles Cup Meterik: 4 podiumplaatsen! 17-10-’17

MTB Baarlo: 4 podiumplaatsen in Meterik

Met de wedstrijd in Meterik zijn we op ongeveer 2/3 van de strijd om de Toma Cycles Cup. Op zondag 17 december streden ook de renners van MTB Baarlo op dit technische parcours om de podiumplaatsen.

 

Bij de nieuwelingen/ junioren stonden 4 renners van MTB Baarlo aan de start. Na het fluitsignaal ontstond er al snel een kopgroep van 3 renners, met daarin Noud Peeters en Glenn Caumanns van MTB Baarlo. Deze groep hield stand tot het einde van de wedstrijd met als uitslag Glenn een 1e plaats en Noud een 3e plaats. Tim Janssen kon niet mee in deze kopgroep. Hij zat met nog een andere renner in de 2e groep. Beide renners werkten hier goed samen. Aan het einde van de wedstrijd lag Tim op kop, voor hem een 4e plaats. Niels Disveld leverde hier een zware strijd met het parcours, dat erg technisch en snel was. Voor hem een 7e plaats.

 

Bij de jeugd 3 waren ook 4 renners van MTB Baarlo aan de start te zien. Freek Bouten kon direct mee voorin. Hij streed de gehele wedstrijd om plaats 2 en 3. Door ervoor te zorgen dat hij op het laatste stuk voorop zat, kon hij de 2e plaats pakken. Finn Keunen reed een solo race op de 4e plaats. Dit was ook het eindresultaat voor hem. Stijn Coenen en Luc Disveld hadden besloten samen de strijd aan te gaan. Ze bleven mooi bij elkaar, wat resulteerde in een 11e plaats voor Stijn, gevolgd door Luc op een 12e plaats.

 

In de middag was het de beurt aan de jeugd van categorie 1 en 2. Bij de jongste jeugd wisten Koen Zeelen en Emiel Thijsen zich ook goed staande te houden op dit parcours met veel bochtenwerk. Koen behaald een 13e plaats en Emiel een 14e plaats.

 

Dan waren aan het eind van de middag de grote mannen aan de beurt. Bij de heren MTB behaalde Frank Lambert een 8e plaats. Bij de Masters MTB behaalde Harrie Peeters met een 3e plaats ook het podium. Jack Piel werd 8e, Luuk Peeters 14e en Marcel Coenen 18e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *