Winst voor Jeroen Daniëls in 4-uurs wedstrijd Gulbergen24 op 25-09-’16

Jeroen Daniëls wint de 4-uurs wedstrijd van de Gulbergen24. De Gulbergen24 is een wedstrijd waar in diverse categorieën gestreden kan worden, zowel individueel als in teamverband. Het parcours loopt door Nuenen en de bosgebieden van Geldrop-Mierlo. Midden op het Landgoed Gulbergen ligt het ‘Dak van Brabant’; op circa 60 m+NAP het hoogste punt van Brabant.  Hieronder volgt het verslag van Jeroen:

Zondag 25-9 vertrok ik samen met Ton richting Mierlo voor de 4 uurs race van Gulbergen. Een mooie gevarieerde ronde van 7km met een lastige zware klim en een super gave afdaling. Om 8.00 uur klonk het startschot. Er stonden een paar serieuze jongens aan de start. Gaande de wedstrijd kreeg ik in de gaten dat ik sterker was op de klim. Na ongeveer 2 uur heb ik de groep getest op de klim door volle bak naar boven te gaan. Zoals ik al dacht kon ik daar het verschil maken en ben ik weg gereden. Na 4 uur kwam ik als winnaar over de streep. Dat was een top gevoel!

Ik wil Ton nog speciaal bedanken voor de verzorging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *